Ultimele stiri

Săptămâna „Şcoala altfel”, la Iulius Mall: spectacole susținute de elevi și o multitudine de oferte de activități educative

Arte plastice și fotografie, creație literară, navomodele, folclor și muzică ușoară, acestea sunt doar câteva dintre domeniile educative care vor fi prezentate miercuri, 20 aprilie 2016, în cadrul unui târg organizat, la Iulius Mall Timișoara, de Inspectoratul Școlar Județean și Palatul Copiilor. Vizitatorii sunt invitaţi să afle amănunte despre domenii interesante pentru activitățile extrașcolare și să asiste la momentele artistice prezentate de elevi.

Evenimentul, care are loc la demisolul Iulius Mall, debutează la ora 10.30, cu momente de dans sportiv, hip-hop şi demonstrații sportive pregătite de tineri. De la ora 12.00, vor putea fi vizitate standurile cu oferte educative, iar la ora 15.00 este rândul micilor artiști care frecventează Palatul Copiilor să-și demonstreze talentul în fața publicului. Ansamblul Folcloric Hora Timișului, Grupul folcloric vocal Flori Bănățene, Grupul de gimnastică ritmică Gymart, trupa de dans modern Torent și grupurile vocale de muzică ușoară Flores și Miniflores vor urca, rând pe rând, pe scenă.

Târgul activităților extraşcolare, recitalurile și demonstrațiile susținute de copii, în cadrul acestui proiect educativ, fac parte din programul „Școala altfel: să știi mai multe, să fii mai bun!”. Organizatorii doresc ca, prin astfel de iniţiative, elevii să fie încurajați să-şi valorifice talentele şi să participe la activități extracurriculare în domenii cât mai diverse și interesante.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*