Ultimele stiri

Şase oameni ai străzii, alungaţi din „locuinţa” improvizată din apropierea Parcului Botanic

cersetor

Şase oameni ai străzii, care şi-au făcut adăpost în spatele unor imobile de pe str. Intrarea Doinei şi rambleul căii ferate, la limita Parcului Botanic, au fost alungaţi de către poliţiştii locali, în această dimineaţă. Mai mult, în cadrul acţiunii întreprinse de către Direcţia Poliţiei Locale, în colaborare cu inspectorii din cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Timişoara, s-a efectuat igienizarea locaţiei formate din amenajări improvizate în care locuiam oamenii fără adăpost.

Şase persoane cu vârste cuprinse între 32 şi 39 de ani au fost identificate în această locaţie, patru dintre acestea având domiciliile pe raza judeţului Timiş, iar două provenind din judeţele Sălaj şi Vrancea, toţi fără ocupaţie şi care îşi asigurau existenţa prin cerşetorie.

„Cei în cauză au fost predaţi Centrului Social de Urgenţă – Persoane fără adăpost de pe str. Telegrafului, nr.8, Timişoara. Locaţia a fost igienizată de către SC RETIM SA, de unde au fost ridicate aproximativ 40 tone de deşeuri”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*