Ultimele stiri

Sătui de indiferența statului, mai mulți timișoreni vor renova secția de pediatrie de la Spitalul de Boli Infecțioase

Mai mulți părinți din Timișoara, sătui de indiferența statului, au decis să ia o măsură radicală. Astfel, copiii care ajung la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara vor fi internați în condiții moderne, în perioada următoare, și nu în saloane jalnice.

Totul cu sprijinul Asociației Școala Mamei Junior care a apelat la oamenii cu suflet mare pentru a modernizat cele zece saloane de la secția de pediatrie de la spitalul de la Pădurea Verde.

„Am fost luați cu asalt de oameni în privat care și-au manifestat intenția de a lucra voluntar, de a dona bani să ne sprijine și inclusiv companii. Din acest motiv am reorganizat puțin ideea unui salon/lună, căci în curând e posibil să adunăm toți banii necesari pentru toate saloanele, poate chiar și de a renova bucătăriile cu mobilier cu tot. Nu am cuvinte să vă spun cât de recunoscătoare sunt că datorită vouă am șansa de a participa la un proiect absolut extraordinar: renovarea unei secții întregi și multă bucurie copilașilor bolnăviori”, a anunțat pe Facebook Ioana Vârtosu, președintele Asociației Școala Mamei Junior.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*