Ultimele stiri

Scandal ca-n Mioriţa! De ce-l acuză un alt oier pe Ghiţă Ciobanul

Unul dintre angajaţii celebrului Ghiţă Ciobanul din reclamele Vodafone face acuzaţii grave la adresa fostului său şef. Lucian Cimpoieru spune că după şase luni de lucru la stână, a rămas cu buza umflată pentru că Ghiţă Ciobanul nu a vrut să-l plătească pentru munca depusă.

“Mi-a zis că banii sunt la muica lui, şi că eu să mă întorc la oi! I-am zis, cum să mă întorc la oi dacă tu nu mă plăteşti, sunt prostul tău? Am plecat de la Sighişoara şi am venit la Jina ca să păţesc asta? A avut mai mulţi ciobani, dar toţi au fugit când au văzut că sunt puşi să îngrijească aproape 1.000 de oi. Eu am rămas, am rezistat că am familie de hrănit. Trebuie să-mi dea 1.200 de lei, restul de bani pe care aveam să-i iau pentru o perioadă de aproape şase luni lucrată la el”, povesteşte ciobanul Cimpoieru.

Ghiţă Ciobanul se apără şi spune că nimic din ce spune fostul său angajat nu este adevărat. “El a avut grijă de oile părinţilor mei şi nu există nicio datorie faţă de el. El nu a fost băiat serios, şi eu i-am spus. Nu ţin asemenea oameni pe lângă mine. Acum eu sunt la stână, suntem cinci ciobani, lucrăm cot la cot”, a declarat Ghiţă Ciobanul pentru Cancan.

61464590

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*