Ultimele stiri

Scandal cu focuri de armă într-o localitate timișeană. Ce s-a întâmplat

S-au tras focuri de armă într-un bar din localitatea timișeană Sinersig. Totul s-a întâmplat în urma unei altercații dintre doi bărbați, moment în care unul dintre ei a scos un pistol și a tras un foc de armă în plan vertical. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Acum, pistolarul este reținut de polițiști.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 17.00. Bărbatul, aflându-se într-un bar din localitatea Sinersig, ar fi avut o altercaţie cu un alt bărbat, pe care l-ar fi ameninţat cu un pistol, după care ar fi executat un foc de armă în plan vertical pe terasa barului. În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Mai mult decât atât, în urma cercetărilor făcute de polițiști, s-a stabilit că cel în cauză nu figurează ca deţinător legal de arme şi muniţii în bazele de date ale poliţiei. De la acesta au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un pistol, o puşcă cu aer comprimat şi 45 de cartuşe cu glonţ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, „uz de armă letală, fără drept” , „tulburarea ordinii şi liniştii publice”  şi tentativei la infracţiunea de „tâlhărie”.

Acum, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

DSC00696 DSC00685

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*