Ultimele stiri

SCANDAL INFIORATOR intre verii Becali! Ce a raspuns Giovani cand Gigi i-a zis: „Da-mi banii inapoi!”

Pacea din familia Becali a luat sfarsit! Gigi si Giovani sunt din nou la cutite, dupa ce fostul impresar – aflat in continuare in puscarie, unde isi ispaseste condamnarea din „Dosarul Transferurilor” – a refuzat sa inapoieze o datorie.
Gigi Becali rade cu un ochi, dar cu altul plange. Pe de o parte, si-a redobandit libertatea, basca trei trofee cu Steaua – campionatul, Cupa Ligii si Cupa Romaniei. Pe de alta parte, insa, latifundiarul are mari probleme cu varul lui.

Dupa cum era de asteptat, totul a plecat de la bani. Cum pe perioada detentiei afacerile lui au cam stagnat, iesit din puscarie, Gigi s-a pus pe colecatarea datoriilor. Din pacate pentru el, nu toti au fost incantati sa ii returneze banii.
Un astfel de exemplu este varul Giovani. „Da-mi banii inapoi!”, i-a spus Gigi. Raspunsul fostului impresar – un „NU” ferm si categoric, ceea ce a declansat o serie de injuraturi si chiar amenintari reciproce.
Urmarea?! Relatia dintre patronul Stelei si fostul impresar s-a rupt din nou, cei doi devenind, pentru a doua ora, din veri, dusmani.
Au rupt-o si in 2000!
Aceasta nu este prima astfel de cearta dintre verii Becali. In 2000, atunci cand Gigi a luat decizia sa-l angajeze ca manager al Stelei pe Victor Piturca, Giovani a vazut gestul varului sau ca pe un afront personal si a decis sa rupa relatiile el. A trebuit sa treaca 7 ani pentru ca cei doi sa se impace, cei doi ingropand securea razboiului la majoratul fiicei mijlocii a lui Giovani.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*