Ultimele stiri

Scandal MONSTRU în plenul Consiliului Local pentru finanțarea ACS Poli Timișoara. Nicolae Robu a RĂBUFNIT: Stimați colegi de la PSD, înecepând de astăzi, cooperarea noastră s-a terminat

Finanțarea ACS Poli Timișoara a încins iar spiritele în Consiliul Local. Țipete, voci ridicate și o concluzie clară: colaborarea dintre primarul Nicolae Robu și consilierii locali PSD devine amintire. De ce? Ei bine, în urma unui amendament propus de independentul Bogdan Herzog, finațarea oferită pentru ACS Poli Timișoara s-a schimbat. Din cele 7,5 milioane de lei ai seniorilor, 1 milion trece exclusiv la juniori.

“Stimați colegi de la PSD, înecepând de astăzi cooperarea noastră s-a terminat. De azi suntem de părți diferite ale baricadei. Ceea ce faceți e bătaie de joc pe banul public. Niciunul dintre dumneavoastră să nu se mai afișeze cu nicio față la mine” – declarația primarui Nicolae Robu, cu care a fulminat conflictul din cadrul sedinței de Consiliu Local.

Totul s-a întâmplat după ce consilierul independentul Bogdan Herzog a propus ca 15% din suma cu care ACS Poli Timișoara este finanțată de la bugetul local să fie folosită exclusiv de cluburile de juniori ale echipei. Amendamentul a fost votat, iar asta l-a înfuriat pe primarul Nicolae Robu care și-a ieșit din minți și i-a acuzat pe colegii din PSD că își bat joc atât de echipă, cât și de contribuabilii Timișoarei.

“Bătaie de joc faceți dumneavoastră cu o echipă ce nu face performanță”, i-a replicat social-demoratul Alfred Simonis.

Cu toate că primarul a propus suplimentarea sumei la echipele de juniori separat, printr-o rectificare bugetar, majoritatea consilierilor prezenți nu au dorit acest lucru, așa că a fost votat amendamentul independentului Bogdan Herzog.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*