Ultimele stiri

Scandal monstru între două clanuri de romi din Timișoara

mascati

Circ între două clanuri de romii din Timișoara! Mai multe persoane s-au luat la bătaie după ce membrii unui clan au intrat peste rivalii lor în curte și i-au agresat.

Scandalul a izbucnit miercuri seară pe strada Beethoven. Doi bărbați de 38 și 40 de ani au intrat în curtea unor rivali de aceeași etnie și i-au luat la bătaie. La fața locului au sosit două echipaje ale jandarmeriei pentru a calma spiritele. Atât agresorii cât și victimele lor, de 26 și 28 de ani, au ajuns la Secția 1 Poliție pentru audieri. În fața secției însă la scurt timp au început să se adune romii din ambele clanuri. În zonă au fost trimiși mascații de la IPJ Timiș, care le-au dispersat pe rudele celor duși la secție.

„Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi, de 38 şi 40 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. În fapt, la data de 06 august a.c., în jurul orei 18.40, cei în cauză ar fi pătruns, fără acordul proprietarilor, în curtea unei locuinţe situate pe raza municipiului Timişoara şi ar fi agresat fizic doi fraţi, de 26 şi 28 de ani, care locuiau în imobilul respectiv. La faţa locului, pentru aplanarea conflictului, s-au deplasat şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a persoanelor în cauză, aceştia fiind introduşi în Arestul I.P.J. Timiş”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma audierilor, agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*