Ultimele stiri

SCANDALOS Copii de la o grădiniță din Timiș, bătuți de educatoare

copil batut

Acuzații grave la adresa unei educatoare din localitatea Corneşti, judeţul Timis. Mai mulţi părinţi sunt revoltaţi după ce copiii lor au ajuns acasă cu vânătăi şi au povestit că au fost loviţi de cadrul didactic. Unii dintre micuţi refuză să mai meargă la grădiniţă şi merg la psiholog pentru a trece peste traume.

„A venit cu o vânătaie mare pe burtică și am întrebat ce s-a întâmplat. A zis că s-a lovit în bancă, dar nu se potrivea cu înălțimea băncii și apoi perioadic venea și spunea că o doare capul”, a povestit mama unei fetiţe.

Anemona are 4 ani, însă de câteva săptămâni refuză să mai meargă la grădiniţa din localitatea Corneşti. Copilul se teme şi începe să plângă când vine ora de plecare.

„Îmi spunea ca i-a dat doamna cu cartea în cap, că-i drăcuie, că-i pune să stea cu mâinile la spate. Am mai vorbit cu părinți și au spus că nu știu ce se întâmplă de sunt copiii bătuți”, a continuat aceasta.

Disperaţi că ar putea rămâne traumatizată, părinţii au ajuns cu micuţa chiar şi la psiholog. Nu e singurul copil care s-a plâns că e maltratat de educatoarea cu aproape 40 de ani de experienţă.

„Aduc cadre foarte bătrâne care nu mai au nervi pentru copii, nu le mai place să lucreze cu copiii. Am întrebat copilul și mi-a spus că l-a lovit cu ceva în cap. Atitudinea este una de a impune frică, teamă, amenințați că îi bat, că îi ia nu știu cine”, a declarat o altă mamă.

Inspectoratului Şcolar Timiş verifică problemele sesizate la grădiniţă, scrie RTV.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*