Ultimele stiri

SCANDALOS UN bătrân bolnav doarme în fața Spitalului Județean Timișoara de câteva zile, iar nimeni nu-l bagă în seamă VIDEO

barbat abandonat

Nepăsare maximă! Un bărbat de 56 de ani a fost filmat, ieri, de un timișorean în timp ce stă culcat pe trotuar, chiar în fața Spitalului Județean Timișoars, iar niciun cadru medical nu a sărit să-i sare în ajutor.

Potrivit lui Raul Molnar, cel care l-a filmat pe bătrân, acesta se numește Iancu Gheorghe. „Un bărbat, Iancu Gheorghe, 56 ani, incapabil să se miște, sau să se hrănească singur, tremurând de frig, mirosea a mort uneori în jurul lui, stând pe jos  în agonie aproximativ 3-4 zile! Lângă Spitalul Județean din Timișoara, ignorat aproape complet de trecători și de personalul ambulanței care circulă în acea zonă”, spune Radu Molnar.

Imaginile au fost filmate ieri, în jurul orei 18.00, în fața Centrului Regional de Transfuzie Sanguină, lângă Spitalul Județean Timișoara.

1 Commentariu pe SCANDALOS UN bătrân bolnav doarme în fața Spitalului Județean Timișoara de câteva zile, iar nimeni nu-l bagă în seamă VIDEO

  1. RUSINE,MARE RUSINE,ROMANIA ESTE IN COMUNITATEA EUROPEANA.PE VREMEA COMUNISMULUI NU SE INTIMPLAU ASEMENEA LUCRURI.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*