Ultimele stiri

SCANDALOS Un pompier a fost rupt în bătaie de o gaşcă de ciobani, pentru că a vrut să stingă un incendiu, în Banat

pompier

Un pompier din comuna Ticvaniu Mare, judeţul Caraş-Severin, a ajuns la spital, după ce a fost luat la bătaie de o gaşcă de ciobani pentru simplul motiv că a vrut să stingă un incendiu de vegetaţie uscată, scrie Express de Banat.

Incidentul s-a petrecut duminică noaptea, după ce şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Ticvaniu Mare a fost sesizat de un localnic despre faptul că un incendiu de vegetaţie uscată îi ameninţă moara, din care îşi câştiga existenţa.

Pompierul s-a deplasat la faţa locului, unde s-a întâlnit cu doi tineri, pe care i-a informat că o să sune la 112 pentru lichidarea flăcărilor. Cei doi au încercat să-l convingă pe bărbat că nu este cazul să sune la 112, apoi au plecat, însă s-au întors după câteva minute însoţiţi de mai mulţi ciobani.

“S-au întors înapoi cu AVT-uri și motociclete și m-au luat la pumni. M-au lovit cu picioarele, iar unul dintre ei avea în mână un par. Nu cred că a apucat să mă lovească și cu el, au dat doar în mașină pentru că m-am ferit. M-au înjurat crunt, mi-au rupt hainele și m-au lovit în abdomen, mână și picior. Mi-au distrus toată partea stângă. Gașca celor zece persoane a fost condusă de Victoraș și Ionuț Răuț. Cei doi seamănă panică în comună. Dețin peste 1.000 de oi și distrug culturile oamenilor fără ca cineva să aibă curajul să le spună ceva. Unchiul lor este la fel. Acum, însă, e închis pentru crima săvârșită în 2015 în comună”, a povestit șeful SVSU.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*