Ultimele stiri

Scăpăm de frigul din apartamente, la Timişoara. Colterm dă drumul la căldură. Ce le recomandă asociaţiilor de proprietari

Timişorenii care nu au centrală montată în apartamente scapă de frigul din locuinţe. Asta pentru că reprezentanţii Colterm au anunţat, astăzi, că deoarece că se anunţă vreme nefavorabilă în următoarea perioadă, au luat decizia de a furniza agent termic, începând de mâine, 8 octombrie, de la ora 09.00.

Pentru a preîntâmpina eventualele evenimente neplăcute ce ar putea apărea, Colterm roagă asociațiile de proprietari să verifice instalațiile interioare şi să finalizeze eventualele lucrări pe care le execută în cadrul asociaţiilor sau chiar în apartamente.

De asemenea, consumatorii sunt rugați să anunțe dispeceratul, tel. 0256.494.133, sau la adresa de e-mail: dispecerat@colterm.ro eventualele probleme apărute în instalații pentru a se putea interveni operativ în soluționarea lor.

Agentul termic pentru încălzire este furnizat deja agenților economici și instituțiile publice care au solicitat acest lucru, instalațiile de producere, transport și distribuție fiind pregătite pentru sezonul de încălzire 2014-2015.

„Pentru o scurtă perioadă de timp (24-72 h) programul de furnizare va fi non-stop, (cu adaptarea temperaturilor, pe timp de zi, în funcție de condițiile meteo) în această perioadă urmând a fi depistate și remediate zonele cu încălzire deficitară, iar după aceasta programul de furnizare urmând a fi adaptat la condițiile meteo și pe timp de noapte”, transmit reprezentanţii Colterm.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*