Ultimele stiri

Schimbare de situaţie în Consiliul Director al ACS POLI. Nicolae Robu va crea un nou post pentru PDL

Dacă miercuri liberalul Nicolae Robu declara că se opune ocupării postului vacant din Consiliul Director al ACS Poli de către un membru PSD, vineri, primarul Timişoarei şi-a schimbat radical atitudinea faţă de această situaţie.

Marţi, primarul oraşului de pe Bega a scos de pe lista plenului Consiliului Local votarea pentru numirea unui nou membru în Consiliul Director al echipei Poli. Acum, edilul propune crearea unui nou post în acest consiliu, astfel încât fiecare partid, din majoritate, să aibă câte un reprezentant. În acest caz, în Consiliul Director al ACS Poli vor fi câte un membru din PNL, PSD şi PDL.

„Eu nu am această atitudine de respingere a PSD, de a avea un al doilea reprezentant în Consiliul Director la ACS POLI, din interes pentru PNL. PNL nu are niciun interes la Poli şi niciun partid nu ar trebui să aibă vreun interes la Poli. Eu consider că acest fenomen fotbalistic sublim numit Poli trebuie să fie apolitic, trebuie ferit de orice suspiciune, trebuie să fie al tuturor timişorenilor, indiferent de opţiunea lor politică, indiferent de etnie, indiferent că sunt bogaţi sau săraci. De aceea şi fac propunerea să mai înfiinţăm un loc în Consiliul Director, astfel încât în cadrul Consiliului Director să existe câte un reprezentant  pentru fiecare dintre primele trei partide, după numărul de consilieri locali şi consilieri judeţeni.  Întâmplător primele trei partide sunt PNL, PSD și PDL, aşa că mi se pare normal ca şi un partid, care nu face parte din alianţa la putere, să aibă un reprezentant în Consiliul Director tocmai pentru a da semnalul că Poli nu este un proiect politic. Dacă ar fi funcţional un Consiliu Director mai numeros am putea să mergem şi mai departe şi alte partide să poate avea locuri, dar nu ar fi funcţional și de aceea cred că trebuie să ne oprim la primele trei partide. Trebuie să existe acolo oamenii de fotbal”, a afirmat primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*