Ultimele stiri

Schimbarea vicepreședinților ai CJT, amânată pentru decembrie

În timpul ședinței de plen de miercuri, Marian Vasile i-a reamintit lui Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, că schimbarea vicepreședinților ar putea să aibă loc în una dintre ședințele din decembrie. „Înțeleg că urmează două – trei ședințe de plen și s-ar putea să mai urmeze și o altă ședință convocată de o treime din consilieri”, a spus Vasile referindu-se la activitatea pe care urmează să o desfășoare CJT în luna decembrie.

După câștigarea alegerilor prezidențiale de către ACL, se refac majoritățile, atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean.

Pe funcția de vicepreședinte al CJT ar putea reveni liberalul Marian Vasile, care a fost dat jos de PSD, la începutul lunii iunie, și înlocuit cu Florian Zanfir.

Întrebat în urmă cu câteva zile de Timișoara Online daca știe de existența unei propuneri din partea foștilor PDL pentru funcția de vicepreședinte la CJT, Marian Vasile a spus că este prematură discuția despre propunerile interne.

“Este prematur să discutăm despre astfel de propuneri interne, din noul PNL. Până la urmă sunt un partid acum și trebuie să cântărim foarte bine care sunt opțiunile și totodată să facem propuneri cât mai fezabile astfel încât să fie impuse. Bineînțeles că trebuie să luăm în considerare grupul independenților, care ne oferă clar o stabilitate și o posibilitate efectivă de a face schimbările. Fără independenți, nu putem să facem schimbările astea. Sunt șanse mari ca această schimbare să se facă de săptămâna viitoare. Vom cântări cu grijă momentul pentru că există mai mulți parametri care nu țin numai de schimbarea în sine, țin și de alți factori”, ne-a declarat Marian Vasile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*