Ultimele stiri

Schimbări de vicepreședinți în CJT. Marian Vasile și Marin Popescu ar urma să preia scaunele

Vicepreședinții Călin Dobra și Florian Zanfir ar urma să fie schimbați cu Marian Vasile și consilierul județean Marin Popescu, cel puțin așa afirmă unele surse.

Se pare că liderii opoziției din Consiliul Județean Timiș ar avea majoritatea necesară pentru a-i schimba pe cei doi vicepreședinți ai instituției, Călin Dobra și Florian Zanfir. Din totalul de 37 de consilieri județeni, 18 consilieri sunt din PSD și PC, 1 consilier aparține de PLR, la care se adaugă nouă consilieri PDL, cinci PNL și patru independenți.

Se pare că în lupta pentru funcția de vicepreședinte al CJT intră Marian Vasile și Marin Popescu.

Întrebat de Timișoara Online, în urmă cu două săptămâni, daca știe de existența unei propuneri din partea foștilor PDL pentru funcția de vicepreședinte la CJT, Marian Vasile a spus că este prematură discuția despre propunerile interne.

“Este prematur să discutăm despre astfel de propuneri interne, din noul PNL. Până la urmă sunt un partid acum și trebuie să cântărim foarte bine care sunt opțiunile și totodată să facem propuneri cât mai fezabile astfel încât să fie impuse. Bineînțeles că trebuie să luăm în considerare grupul independenților, care ne oferă clar o stabilitate și o posibilitate efectivă de a face schimbările. Fără independenți, nu putem să facem schimbările astea.Sunt șanse mari ca această schimbare să se facă de săptămâna viitoare. Vom cântări cu grijă momentul pentru că există mai mulți parametri care nu țin numai de schimbarea în sine, țin și de alți factori”, ne-a declarat Marian Vasile.

De cealaltă parte, tot în urmă cu câteva zile, Marin Popescu spunea că nu este disperat după funcție, dar dacă majoritatea va decide ca el să fie noul vicepreședinte al CJT, atunci își va intra în rol.

“O să vedem ce se va întâmpla. Consilierii vor decide în final  sau majoritatea. Important este ca cel care va ajunge acolo să se gândească la soluții pentru cetățeni. Le mulțumesc primarilor pentru sprijin și susținere. Cu singuranță, oricine va ajunge acolo trebuie să se gândească împreună cu edilul la responsabilitățile pe care le are. Să nu se ascundă după vorba că nu sunt bani, bani sunt suficienți, important este ca acești bani să ajungă în comunități, pentru cetățeni. Nu sunt un disperat după funcție. Dacă e nevoie de mine acolo, pot face acest pas, dar numai dacă e nevoie”, ne-a spus Popescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*