Ultimele stiri

Scindare în partidul lui Voiculescu: Membrii s-au împărțit în tabere. O fuziune cu PLR ar putea intra în discuție

Scandalul mocneşte în Partidul Conservator. Potrivit unor surse din rândul Conservatorilor, se poate ajunge la eliminarea lui Daniel Constantin de la conducerea partidului, informează m.b1.ro.

Surse din rândul conservatorilor vorbesc despre o adevărată revoluţie împotriva conducerii centrale, după ce taberele din Partidul Conservator s-au radicalizat.

„Ne-am împărţit. O parte sunt parlamentarii, altă tabără sunt preşedintii de filiale judeţene şi o altă tabără sunt oamenii din Guvern, secretarii de stat, ei sunt cei care conduc de fapt partidul”, a afirmat o sursă din partid, potrivit stiripesurse.ro.

Scindarea din partidul fondat de Dan Voiculescu poate duce chiar la eliminarea tacită a lui Daniel Constantin de la conducerea formaţiunii, iar modalitatea ar putea sa fie o fuziune cu PLR-ul lui Călin Popescu-Tăriceanu.

„Fuziunea ar putea intra în discuţie în ideea unirii cu PLR. Ei nu sunt încă un partid, n-au structuri, dar au grup parlamentar destul de puternic, deci o eventuală unire sub sigla PC, cu un eventual L în coada de la „liberali”, ar creşte forţa unui partid de centru dreapta. În condţiiile în care se formează un partid nou, trebuie modificat tot”, a declarat un lider al conservatorilor.

În ceea ce privește noul Guvern, în partid se vorbește că leadership-ul vrea să-şi păstreze actualii miniştri, Daniel Constantin şi Răzvan Cotovelea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*