Ultimele stiri

“Şcoala altfel” la Poliţia de Frontieră. Ce activități au întreprins elevii

scoala altfel

Peste 100 de elevi s-au înghesuit să viziteze sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara în cadrul programului „Scoala Altfel”.

Reprezentantii poliției de frontieră le-au explicat elevilor activitățile specifice care se desfășoară într-un Punct de Trecere a Frontierei și principalele atribuții ale polițiștilor de frontieră. De asemenea, le-a fost prezentată tehnica din dotare, laboratorul criminalistic, mijloacele de transport, o autospeciala care functionează pe principiul termoviziunii, aparatura de vedere pe timp de zi/noapte, dar și câinii de serviciu. Activitățiile nu s-au încheiat însă aici. Elevii au vizionat câteva filme care au prezentat activitatea lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timișoara.

Atenția si receptivitatea de care au dat dovadă atât elevii, cât si profesorii au fost rasplatite cu un exercitiu demonstrative. La finalul demonstratiilor copiii au avut posibilitatea de a se urca în autospecialele de intervenție din dotarea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră  Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*