Ultimele stiri

Școală de vară pentru copiii din Timișoara

casa insorita

Pentru că a venit vacanța și mulți părinți nu au foarte multe alternative pentru copii, Asociația Casa Însorită vine în întâmpinarea acestora prin demararea programului “Școala de vară”. Destinată copiilor cu vârste între 6 și 10 ani, Şcoala de vară va oferi, în perioada iulie – august, o mulțime de activități recreative și educaționale. Programul de vacanță este gândit atât pentru copiii școlari, care vor fi sprijiniți și în realizarea temelor de vacanță, cât și pentru câțiva copiii din familii defavorizate, nealfabetizați, a căror participare va fi subvenționată de către asociație și care vor fi învățați să scrie și să citească, cu sprijinul profesorilor care vor colabora cu asociația.

Găzduită într-un spațiu generos și plăcut, la Liceul Silvic Timișoara, Şcoala de vară își va deschide porțile în fiecare zi a săptămânii, de la orele 9 la 18. În afară de supraveghere specializată și asigurarea meselor zilnice, copiii vor fi implicați în activități distractive: zumba, yoga pentru copii, modelaj în lut, muzică, pictură, teatru de păpuși, limba engleză și limba franceză, educație pentru sănătate (cursuri de nutriție adecvate vârstei lor), etc. Printre voluntarii care ne vor sprijini în derularea activităților se numără Eva Labady Megyes, Claudiu Guțu – Zumba Timișoara, Avisek Mangaldharma – Şcoala de Yoga Prakriti, Manu Anghelescu.

Detalii suplimentare pot fi obținute de pe pagina web a asociației – www.casainsorita.ro, de pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0746286850 (Simona Gouraud).

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*