Ultimele stiri

Școli din Timiș, VERIFICATE de Ministerul Educației. Care este motivul

Vești proaste pentru directorii a 17 unități de învățământ din județul Timiș. Mai mulți evaluatori din cadrul Ministerului Educației Naționale au ajuns în județul nostru pentru a verifica aceste școli, în vederea obținerii unei noi acreditări pentru următorii cinci ani.

Este vorba despre școlile din localitățile Lenauheim, Pesac, Voiteg, Sacoșu Turcesc, Pișchia, Pietroasa, Topolovățu Mare, Livezile, Dudeștii Vechi, Fibiș, Fârdea, Foeni, Gerău, Ohaba, Șandra, Secaș și Tomești.

„Aceste școli sunt evaluate extern de către ARACIP în vederea dobândirii acreditării și trebuie să facă dovada că din punct de vedere al calității merită să fie acreditate. Nu e foarte ușor pentru aceste unități de învățământ pentru că sunt foarte mulți indicatori pe care trebuie să-i dovedească”, a precizat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Urmeză în perioada următoare să fie evaluate în vederea obținerii acreditării și Colegiul Național „C. D. Loga” și Colegiul Național Bănățean din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*