Ultimele stiri

Scor slab pentru PNL la alegerile europarlamentare. Ce spune Nicolae Robu

Nicolae Robu

PNL s-a lovit de realitatea crudă atunci când primele rezultate ale exit poll-ului au arătat că liberalii au obţinut, la alegerile europarlamentare, un scor de numai 16%. Mai mult, contracandidaţii de la PSD s-au bucurat de o victorie detaşată, cu un scor de 41,5%. Desigur, aceste rezultate nu sunt cele finale, dar este clar cine va ieşi învingător la aceste alegeri.

Nicolae Robu, alături de candidatul PNL pe Colegiul 3, Viorel Coifan, a fost prezent la sediul partidului unde a declarat: „Nu cred că PNL a fost taxat de electorat pentru ruperea USL, cred că s-a făcut o mare intoxicare a cetățenilor, în mediul rural foarte mulți au votat cu PSD-UNPR-PC crezând că votează cu USL, au fost intoxicați în acest sens și această manipulare, din păcate, a ținut. În mediul urban, prezența la vot a fost foarte slabă și, în plus, noi cred că am greșit în raport cu Mircea Diaconu și din cele patru procente obținute de acesta, după părerea mea, circa două sunt obținute de la liberali. Eu îl felicit pe Mircea Diaconu pentru că a obținut acest mandat și cred că merita să fie europarlamentar pe lista PNL”.

În ceea ce priveşte reunirea USL, Nicolae Robu spune că acest lucru nu se poate întâmpla, dar că doreşte o unificare a dreptei.

„Pentru că s-au tot făcut afirmaţii de către PSD-işti, inclusiv de conducerea PSD Timiş, că după alegeri se  va reface USL, vreau să o spun răspicat, nu se va reface niciun USL! Noi suntem un partid de dreapta şi vrem să ne afirmăm ca atare. Nu ştiu care va fi scorul final al PNL, dar indiferent  cât va fi, noi vrem să rămânem pe culoarul de dreapta şi să rămânem consecvenţi cu ideologia de dreapta. Nici nu vrem să auzim de USL, indiferent ce ofertă ne vor face cei de la PSD”, a spus primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*