Ultimele stiri

Scrisoare deschisa a consilierilor PSD Timisoara catre Primarul Nicolae Robu

sediu psd timis

Domnule primar,
Mizeria, minciuna si incompetenta nu pot fi acoperite cu gel estompator. Oricâte flori mai plantati în centrul Timi?oarei, ele nu o sa compenseze lipsa realizarilor personale si nici nu o sa acopere aberatiile pe care le-ati debitat de patru ani încoace. Cosmarul Timisoarei trebuie sa înceteze odata cu finalul mandatului dumneavoastra de primar pentru binele colectiv si pentru integritatea acestui oras care s-a umplut de kitch si a îndurat umilinte peste umilinte din cauza dumneavoastra. Ati transformat Timisoara în subiect de bancuri atât prin comportamentul dumneavoastra public cât si prin ridicolele proiecte pe care le-ati servit drept idei de mare succes: dupa palmieri si metrou, acum avem o padure de semafoare. Excelenta isprava din categoria „ce aberatii mai debiteaza Robu”. Din pacate, bascalia prejudiciaza grav imaginea Timisoarei, dar dumneavoastra nu aveti cum sa observati asta.

Ati promis 800 de blocuri reabilitate în patru ani si ati facut doar 5% dintre ele, vi se pare un motiv de lauda? Aveti tupeu! Ati promis cinci parcari de mari dimensiuni, trei poduri, stadion, centura, sala polivalenta, bazine olimpice si nu ati facut nimic. Ba mai mult, ati desfiintat cinci sute de locuri de parcare din centru. Asta e o realizare, nu? Ati promis eradicarea vagabondajului. Degeaba, cersetorii sunt tot pe strazi. Tramvaiele sunt pline de hoti care agreseaza calatorii, intimideaza copiii si batrânii, fura pe toata lumea, iar dumneavoastra ce reactie aveti? Ne dati lectii de istorie: „se fura dintotdeauna”. Asta credeti ca îsi doresc oamenii sa auda de la cel pe care l-au ales? Din pacate, dumneavoastra va plimbati cu o limuzina confortabila. Pâna si peisajul se vede altfel. Daca v-ati da jos din Mercedes ati vedea mizeria din oras si aspectul de jungla al spatiilor verzi, altele decât cele din parcurile modernizate cu proiectele lui Gheorghe Ciuhandu. Dar e greu sa ceri eficienta de la Retim, de la prietenii care v-au dotat cu masina pentru luxul personal. Dar cine sa va sfatuiasca? Personajele dubioase care va înconjoara acum, cei pe care i-ati reevaluat, cei care au beneficii materiale serioase de pe urma prieteniei cu dumneavoastra?
Îmbatat de mirajul puterii, mânat de orgolii, obsedat de propria persoana, pozati permanent în erou si dati vina pe cine se nimereste, oricine, doar ca sa ramâneti în picioare. Daca nu e PSD-ul de vina, daca nu e presa, cineva este sigur. Pe propriul dumneavoastra viceprimar l-ati vândut cu prima ocazie. Nu a fost un sacrificiu, a fost o dovada a caracterului dumneavoastra. Dar, vine si decontul. Pentru ca oamenii nu vor tapi ispasitori, nu vor justificari, vor rezultate, le asteapta.
Astept cu interes sa vad ce veti mai inventa în materie de promisiuni pentru a le câstiga votul. Cu ce mega proiecte veti încerca sa-i aburiti si pâna unde veti putea merge cu tupeul. Astept cu interes.

Grupul consilierilor PSD din cadrul CL Timisoara

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*