Ultimele stiri

Se anunță o primăvară “magică”, la Timișoara. Loredana pregătește un show de senzație

Loredana, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, pleacă într-un turneu național peste doar câteva săptămâni. Primăvara acestui an se anunță una “magică”, la Timișoara, și asta pentru că Loredana va susține un show excepțional și în orașul nostru, alături de alte 15 dintre cele mai importante din țară.

Showbiz-ul românesc a fost zguduit în noiembrie de spectacolele “Magic”, pe care Diva României le-a susţinut la Sala Palatului din capitală. Concertul “Magic” a fost declarat “cel mai tare concert al unui artist român”. Loredana a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi cu un impresionant show live, încărcat de emoţie, culoare şi magie. Turneul naţional “Magic” va cuprinde toată ţara, astfel încât toţi cei care nu au ajuns în toamnă la Sala Palatului să trăiască experienţa unică a unui show marca Loredana, care rivalizează cu marile producţii international.

“De-abia aştept să pornim cu show-ul ‘Magic’ în toată ţara! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!”, a declarat Loredana. Evenimentul va fi unul impresionant, ce va conține numere de magie și costume excepționale. Concertul Loredana va oferi o incursiune muzicală de aproape trei ore prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe şi totale, care abordează toate genurile muzicale cu aceeaşi strălucire incomparabilă. Playlist-ul concertelor va conţine cele mai mari hituri ale Loredanei, inclusiv noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro. Loredana va concerta la Timișoara pe 5 aprilie, de la ora 19.30, la Filarmonica Banatul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*