Ultimele stiri

Se caută Feți Frumoși și Ilene Consânzene pentru Balul Bobocilor de la Universitatea de Vest din Timișoara

balul bobocilor uvt

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) caută Feţi Frumoşi şi Ilene Consânzene pentru o nouă ediție a Balului Bobocilor UVT, tema de anul acesta fiind „Basmul românesc”. Până mâine, 5 octombrie, studenții anului I de studiu, indiferent de facultate sau specializare sunt așteptați să se înscrie în cursa pentru Miss și Mister UVT 2014.

Evenimentul va avea loc în 22 octombrie, de la ora 22:00, în Heaven the Club și va avea în prim plan 11 prinți și 11 prințese, desprinși din cele mai cunoscute basme românești. „Ne propunem prin această inițiativă să readucem în atenţia societăţii şi, mai ales, a tinerilor, valorile şi tradiţiile autohtone şi folclorul românesc”, transmit reprezentanții OSUT.

Balul Bobocilor UVT 2014 este un bal puțin atipic, deoarece întruchipează conceptul diversității. Dintre bobocii care se vor înscrie la standurile din Universitatea de Vest din Timișoara, vor fi alese 11 perechi, câte o pereche pentru fiecare facultate din UVT. În cadrul balului, fiecare cuplu va avea basmul lui, prin urmare și greutățile lui. Vor fi puse la încercare originalitatea, cunoștințele, grația și talentul și nu în ultimul rând abilitățile de comunicare ale celor 22 de concurenți, balul fiind în primul rând o oportunitate de integrare a studenților de anul I în comunitatea academică. Așadar, pe lângă probele specifice oricărui bal al bobocilor, va exista și o probă de popularitate, în cadrul căreia studenții intrați în cursa pentru titlul de Miss și Mister UVT vor trebui să își convingă colegii că sunt cei mai buni, mai frumoși și mai populari boboci ai Universității de Vest din Timişoara.

Și cum orice bal se lasă cu o petrecere de neuitat, Adrian Sîna va încinge atmosfera de basm din Heaven și va continua povestea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*