Ultimele stiri

Se caută investitori pentru o nouă parcare în Timișoara. Vezi unde ar putea fi deschisă

parcare bega

Motiv de bucurie pentru șoferi!  O nouă parcare ar putea fi realizată în centrul orașului, dar momentan se caută investitori. Astfel, Societatea Drumuri Municipale Timişoara organizează selecţie de oferte pentru construirea unei parcări supraetajate. SDM este interesată de partener-investitor pentru un contract de asociere în participaţiune. Parcarea ar urma să fie construită în piaţa Foch Ferdinand, din spatele magazinului Bega.

Selecţia partenerului se va face în conformitate cu caietul de sarcini aprobat prin Hotârare de Consiliul Local nr. 173 / 15 aprilie 2014. SDM Timişoara va participa în asociere cu terenul pe care se va construi parcarea, deţinut în concesiune.

“Ofertele sunt aşteptate la sediul SDM din Timișoara, Spl. N. Titulescu, nr. 10 până la data de 15 octombrie 2014, ora 12,00. Deschiderea ofertelor se va produce în aceeaşi zi, la ora 14,00. Partenerul va fi selectat de o Comisie de negocieri numită prin Hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Timișoara”, transmit reprezentanții SDM.

Caietul de sarcini poate fi obținut, în mod gratuit, de la Serviciul de Administrare Parcări al SDM. Persoana de contact este Ionel Ursu, şeful Serviciului.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefonul 0256-493393, faxul 0256-200059 şi adresa de e-mail contact@timpark.ro.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*