Ultimele stiri

Se deschide circulația spre Bulevardul Corneliu Coposu și Aleea Ripensia? Ce spune primarul Nicolae Robu despre asta și despre stadiul lucrărilor de la subpasajul Michelangelo

Michelangelo

Circulaţia rutieră dinspre Aleea Ripensia spre bulevardul Coposu, pe lângă noul pasaj Michelangelo din Timişoara, ar putea fi deschisă într-o săptămână. Cel puțin asta spune primarul Nicolae Robu care a inspectat luni zona.

„Dacă ne vor permite condiţiile meteo, săptămâna viitoare se vor putea finaliza bretele înspre bulevardul Coposu şi dinspre bulevardul Coposu. Racorduri, legături între Aleea FC Ripensia şi bd. Corneliu Coposu înspre BRD, iar în sensul celălalt dinspre BRD pe lângă Ştrandul Termal spre Podul Michelangelo. Acestea sunt în fază avansată, bordurile sunt puse în totalitate pe lângă Ştrandul Termal. În partea cealaltă nu am fost astăzi, dar presupun că şi acolo sunt avansate lucrările. S-a lucrat şi la a treia bretea pe bd. Pârvan înspre Liceul de Muzică. În câteva săptămâni va fi gata şi acel racord” a declarat primarul Nicolae Robu.

Să fie vorba despre o nouă promisiune, sau nu, rămâne de văzut. Cert este că primarul nu mai este chiar atât de sigur că la Michelangelo lucrările vor fi gata la sfârșitul lunii septembrie.

Dacă până acum spunea că termenul de finalizare al pasajului subteran este 29 septembrie, Robu s-a sucit și spune că, de fapt, termenul este de 16 luni de la data începerii lucrărilor, adică din aprilie 2013. În plus, la asta s-ar m-ai adăuga și zilele în care nu s-a putut lucra din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

“Aceste lucrări cu săpături, în aer liber, nu se pot efectua în orice condiţii. Dacă plouă, cel puţin în ziua respectivă, dar şi în a doua şi în a treia, nu se poate lucra” a mai spus Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*