Ultimele stiri

Se deschide Targul de Pasti in Piata Victoriei

Piata Victoriei

Primaria Municipiului Timisoara, împreuna cu Casa de Cultura a Municipiului, organizeaza în perioada 16 aprilie – 4 mai 2016, cea de – a noua editie a Târgului de Pasti.

În Piata Victoriei vor fi amplasate 45 de casute, unde se vor comercializa oua încondeiate, dulciuri, cozonaci, pasca, flori, icoane, produse handmade si ornamente de sezon. Tot aici va fi amenajat si un cuib cu oua colorate si decoratiuni specifice Sarbatorilor Pascale.

Copiii sunt asteptati la Atelierul Iepurasului, unde pot învata sa încondeieze oua, sa realizeze felicitari cu specific pascal, sa picteze ceramica si sa exerseze la roata olarului.

Si în acest an, municipalitatea a hotarât decorarea cu elemente pascale a înca doua zone din oras: Parcul Copiilor si piata din fata Scolii Generale nr. 30, în zona Soarelui.

Deschiderea Târgului de Pasti va avea loc în data de 16 aprilie 2016, la ora 17.00, în Piata Victoriei. Programul cuprinde un concert de muzica de promenada sustinut de Fanfara “Timisoara Big Band”.

Sunteti asteptati între 16 aprilie – 4 mai 2016, în Piata Victoriei, la Târgul de Primavara, sa ne bucuram împreuna de Sarbatorile Pascale!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*