Ultimele stiri

Se fac ultimele pregătiri pentru Festivalul de Jazz al Timişoarei. Nume importante din jazz-ul mondial urcă pe scena din Piaţa Victoriei

jazz

Mai sunt doar câteva zile până la debutul celei de-a treia ediții a festivalului JAZZ™. Evenimentul aduce în Piața Victoriei din Timișoara nume importante din jazzul mondial și artiști români de referință. Organizatorii și producătorii festivalului au început deja să pregătească scena și perimetrul de festival.

Astfel, în perioada 28 – 30 iunie, s-au montat gardurile care împrejmuiesc zona de scenă, a fost transportată prima parte de echipamente și a început construcția scenei. Miercuri seara, scena va fi montată complet, urmând ca pe 2 iulie să se facă ultimele reglaje (se calibrează sistemul, se verifică luminile și se testează generatorul de curent). Cele două piane necesare artiștilor care vor urca pe scena festivalului (Steinway și Yamaha) vor ajunge la Timișoara mâine.

Pentru buna desfășurare a festivalului, organizatorii vor limita accesul la strada pietonală Mărășești (în partea cu hotel Timișoara) din data de 3 iulie, ora 5.00, până în data de 6 iulie, ora 5.00. „Îi rugăm pe timișoreni să folosească, în această perioadă, traseul alternativ de pe strada Alba Iulia și le mulțumim pentru înțelegere. Dorim ca împreună să ne bucurăm de ediția a treia a festivalului de jazz al Timișoarei și vă așteptăm în Piața Victoriei pentru a sărbători cum se cuvine un adevărat regal muzical”, a transmis Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei.

Vă reamintim că Festivalul de Jazz al Timişoarei se va desfăşura în perioada 3 – 5 iulie, accesul la eveniment este gratuit.

Iată programul Jazz TM din acest an:

Vineri, 3 iulie – ora 20.00 Brum | 21:00 Aufgang | 22:30 Marcus Miller

Sâmbătă, 4 iulie – ora 20.00 Ana-Cristina Leonte | 21:00 The Ruff Pack | 22:30 Liv Warfield w/ Prince’s NPG Hornz

Duminică, 5 iulie – ora 20.00 Exit OZ | 21:00 Guillaume Perret | 22:30 Dianne Reeves.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*