Ultimele stiri

Avem aplicație Android pentru bicicletele RATT

biciclete ratt

Vești bune pentru timișorenii ce utilizează sistemul de transport public cu bicicleta! RATT vine în întâmpinarea acestora, și, în colaborare cu un programator, a dezvoltat o aplicație pentru Android special dedicată proiectului.

Practic, și la biciclete se dorește același lucru ca și la mersul autobuzelor, troleibuzelor sau tramvaielor. O aplicație care să arate câte locuri sunt libere în stații, câte sunt ocupate sau harta unde acestea sunt amplasate, chiar dacă aceasta poate fi vizualizată și pe site-ul oficial VeloTM.

„Vlad Vesa, in colaborare cu RATT, a lansat aplicatia VeloTM pentru Android. Aceasta aplicatie pentru telefon va permite sa vizualizati toate statiile din sistemul VeloTM pe o harta intuitiva si sa vedeti starea acestora – locuri disponibile, locuri ocupate. De asemenea, aplicatia are si functia de cronometru – activare alarma cu 10 minute inainte de expirarea orei de inchiriere”, au anuntat reprezentantii RATT.

Momentan aplicația este disponibilă doar în sistemul de operare Android, dar urmează să fie dezvoltată și pentru IOS.

Valoarea totală a proiectului prin care municipalitatea le oferă timișorenilor transport între stațiile de transport în comun prin intermediul unui proiect intermodal este de 7,5 milioane de lei cu TVA inclus, bani proveniți de la UE.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*