Ultimele stiri

Se împlineşte un an de la moartea mitropolitului Banatului, Nicolae Corneanu. Credincioşii, aşteptaţi la catedrală pentru rugăciuni şi slujbe

mitropolit nicolae corneanu

Credincioşii din Timişoara, şi nu numai, sunt aşteptaţi să participe, duminică, 27 septembrie, la slujba de pomenire la un an de la moartea mitropolitului Banatului, Nicolae Corneanu. Slujba care începe la ora 09.30 va fi oficiată de actualul mitropolit Ioan Selejan şi de Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei.

Tot duminică se vor prezena în Catedrala Mitropolitană din Timişoara şi volumele: ,,In memoriam, Dr.Nicolae Corneanu Mitropolitul Banatului (1923-2014)” şi ,,Noapte cu îngeri. Poeme – rugăciuni pentru Părintele Mitropolit Nicolae”, precum şi un film documentar referitor la viaţa şi activitatea Înaltpreasfinţiei Sale.

„Toţi cei care l-au cunoscut, l-au preţuit şi l-au iubit pe părintele nostru mitropolit sunt invitaţi la rugăciunile şi slujbele oficiate întru pomenirea lui, prilej prin care vor avea posibilitatea de a-i aduce un pios omagiu şi de a-şi exprima sincera preţuire. Veşnică sa-i fie pomenirea din neam în neam!”, transmite Mitropolia Banatului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*