Ultimele stiri

Se întâmplă în secolul XXI, la o aruncătură de băț de Timișoara! Locuitorii din Ciarda Roșie nu au drumuri asfaltate

asfaltare

Situație de toată jena la doar câțiva kilometri de Timișoara. Locuitorii din Ciarda Roșie nu pot intra cu mașinile în curți pentru că nici în secolul XXI nu se pot bucura de străzi asfaltate. Motivul? Firma care trebuia să se ocupe de asfaltarea străzilor nu a reușit să se mobilizeze, iar locuitorii suferă consecințele.

Astfel, primarul Nicolae Robu se plânge de firma Confort S.A. a omului de afaceri Georgică Cornu că întârzie lucrările din Ciarda Roşie, acolo unde a primit spre renovare şi asfaltare mai multe străzi.

„În Ciarda Roşie e o întârziere, trebuiau să gate în 12 noiembrie. Sunt lucrări de amenajare de străzi. Firma Confort e în întârziere, e regretabil că mai nimereşti câte o firmă de acest fel. Am luat legătura cu ei şi ne-au spus că a plouat, dar…şi pentru alte firme a plouat. (…) Sper că acea firmă va reuși să se mobilizeze și să nu le mai producă oamenilor neplăceri.  Dincolo de vremea nefavorabilă, firma nu s-a mobilizat, dar sper ca până la venirea iernii cele mai multe străzi de acolo să fie puse la punct”, explica primarul Nicolae Robu.

Edilul explică că dacă cei de la Confort S.A. nu se vor mobiliza, va exista posibilitatea de penalizare a firmei.

1 Commentariu pe Se întâmplă în secolul XXI, la o aruncătură de băț de Timișoara! Locuitorii din Ciarda Roșie nu au drumuri asfaltate

  1. BUNICA-PETRESCU ELENA // 28 octombrie 2014 a 04:09 // Răspunde

    CIARDA ROSIE ? In mintea multora din Primaria Timisoara noi cei de aici „CIARDA ROSIE E CIARDA ROSIE, NU E TIMISOARA !” Dar impozitele si taxele noastre nu intra in buzunarul vostru, al PRIMARIEI TIMISOARA ???
    Si atunci, cum sta treaba cu noi, cei din CIARDA ROSIE ????

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*