Ultimele stiri

Se întâmplă la Timișoara! Tramvai împins de călători, după ce s-a blocat în mijlocul intersecției din Piața Bălcescu VIDEO

Bărbații care s-au aflat ieri în unul din tramvaiele care circulă pe linia 8 din Timișoara au ajuns să împingă mijlocul de transport în comun. Totul s-a întâmplat chiar în mijlocul intersecției din Piața Bălcescu, ieri la prânz. Tramvaiul nu a mai putut fi pornit din cauza unei căderi de tensiune, iar vatmanul a fost nevoit să le solicite sprijinul pasagerilor pentru a împinge tramvaiul, astfel încât intersecția să nu fie blocată.

Din fericire, căderea de tensiune a durat cel mult un minut, astfel că bărbații au împins doar câțiva metri tramvaiul, iar apoi și-au continuat călătoria liniștiți. “Pasagerii unui tramvai au fost rugați de vatmanul acestuia să împingă puțin tramvaiul până acesta va porni din nou. Oameni milostivi din fire, aceștia nu s-au arătat nepăsători și-au unit efortul pentru binele comun și au triumfat! Ineditul eveniment s-a petrecut în Piața Bălcescu , capitala cultural europeană Timișoara. 27.02.2014”, scriu cei care au postat imaginile amuzante pe YouTube.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*