Ultimele stiri

Se investesc 90 milioane de euro în realizarea celui de-al treilea mall din Timişoara. Cât de spectaculos va arăta la final

timisoara centrum

90 milioane de euro – atât intenţionează Alpha Group Investments Ltd. să investească în cel de-al treila mall care va fi realizat în oraşul de pe Bega, Timişoara Centrum. La final, vor fi create peste 2.000 de locuri de muncă în spaţiul comercial ce se va întinde pe o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi închiriabili, pe strada Circumvalaţiunii, în locul fostei întreprinderi de reparaţii auto a oraşului.

”Suntem parte dintr-un proces de mare amploare. Timişoara Centrum este un produs viu, generator de idei şi de provocări care delimitează o metamorfoză continuă, mai degrabă decât un proces de construcţie. Datorită noilor sale caracteristici, a interesului tot mai crescut din partea pieţei, proiectul a avut o evoluţie fără precedent, întrucât principalele îmbunătăţiri şi avansul înregistrat atât din punct de vedere al structurii, cât şi al designului sunt consecinţa unor eforturi susţinute de a veni cu o soluţie optimă atât pentru chiriaşi cât şi pentru clienţii finali”, a declarat Ali Ergun Ergen, expert în retail care conduce întreg proiectul.

Pe o suprafaţă de 3.000 metri pătraţi din cadrul Timişoara Centrum va fi realizat un country club, cu spa, centru wellness, sală de fitness şi piscină pe acoperiş. Totodată, în noul complex comercial vor exista restaurante, un cinema multiplex, o zonă de divertisment, dar şi spaţii pentru birouri.

Timişoara Centrum ar urma să fie finalizat în anul 2017 şi va fi cel de-al treilea complex comercial din oraş, licitaţia pentru lucrările de construcţie fiind finalizată. În acest moment, în capitala Banatului există Iulius Mall, care va fi extins, şi se construieşte Timişoara Shoping City pe Calea Şagului. În Timişoara Centrum vor funcţiona 140 de magazine.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*