Ultimele stiri

Se juca de-a șoferul la volanul unui autoturism neînmatriculat

A vrut să vadă cum e viața de șofer, chiar dacă nu avea permis de conducere.  Vorbim de tânăr de 21 de ani pe care poliţiştii de frontieră timişeni l-au depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

Ieri, în jurul orei 17.00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni a oprit pentru control pe comunicaţia DN 59 B, un autoturism marca „Peugeot” cu numere de înmatriculare provizorii condus de un tânăr de 21 de ani.

„Lucrătorii noştri i-au solicitat şoferului să prezinte documentele de identitate, actele autoturismului şi permisul auto. Acesta a declarat că nu are documentele asupra sa. Tânărul a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit faptul că. nu deţine permis de conducere, iar plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din 15.04.2014”, transmit reprezentanții poliției de frontieră.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*