Ultimele stiri

Se mișcă greu, dar proiectul de management al traficului pe bani europeni stă în picioare

management trafic

Vești bune pentru șoferi! Implementarea sistemului de management a traficului din Timișoara pe bani europeni, pare că a intrat pe un făgaș mai bun. Primarul Nicolae Robu a oferit recent noi informații legate de stadiul de implementare a proiectului în valoare de aproape 44 de milioane de lei.

„Sper să reuşim să semnăm contracul de execuţie. S-a parcurs etapa de licitaţie electronica. Au fost nişte comunicări între câştigătorul lictaţiei şi comisie privind unele clarificări premergătoare semnării contractului”, a declarat primarul Nciolae Robu.

Astfel, după mai bine de un an în care licitația a tot bătut pasul pe loc, se pare că, în sfârșit, lucrurile se mișcă mai bine. Vă reamintim că proiectul de management al traficului se afla în pericol de a pierde banii europeni pentru că a stagnat la stadiul de licitație. Acest lucru s-a întâmplat deoarece rezulatele licitației au fost contestate în repetate rânduri de firma Swarco. Muncipalitatea are timp să implementeze proiectul până în iunie 2015. În caz că termenul nu va fi respectat, banii de la UE se vor pierde.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*