Ultimele stiri

Se pregătește cea de-a treia tură ciclistă bănățeană din acest an, la Timișoara

verde pentru biciclete

Timișorenii iubitori de adrenalină sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, la o nouă plimbare în natură, dar de data aceasta pe un traseu mai dificil. “Verde pentru Biciclete” în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu organizează duminică, 29 iunie, cea de-a treia tură ciclistă bănăţeană din acest an.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Parcarea Timco (strada Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 15:00. Amatorii mersului pe două roţi sunt invitați pe traseul: Str. Circumvalaţiunii –Galeria 1 – Calea Lipovei – Dumbrăvița – Giarmata – Pișchia – Lac Pișchia – Murani –  Pișchia – Giarmata – Dumbrăvița – Timișoara. Lungimea traseului este de aproximativ 37 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ  4-5 ore. În timpul turei se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike. De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”. Această tură este una cu dificultate ridicată, astfel încât participanții trebuie să aibe o pregătire fizică bună.

Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*