Ultimele stiri

Se pregătește o nouă ediție a VinVest, la Timișoara! Când va avea loc

vinvest

Salonul Internațional de Vinuri VinVest are loc pentru cel de-al 11-lea an consecutiv, la Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri. Zeci de producători sunt așteptați să-și prezinte vinurile în perioada 11 -13 aprilie, iar timișorenii, și nu numai, care vor trece pragul evenimentului vor avea parte de o mulțime de surprize.

“În dorința de a deschide noi punți de comunicare între consumatorii vinului românesc și internațional și având convingerea că această nobilă licoare reprezintă cel mai bun liant între suflete, VINVEST își propune ca, anul acesta, pe parcursul întregii perioade a Salonului, să organizeze o serie de evenimente, reunite sub genericul„Zilele Vinului, Gastronomiei și Culturii Internaționale”, transmit organizatorii.

Ca un element de noutate, în acest an va fi prezentă la VinVest și Asociația Presei Agricole din România, prin intermediul căreia sectorul vitivinicol, utilajele și serviciile conexe vinului vor avea o mai mare vizibilitate.

Salonul Internațional de Vinuri VinVest este organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Asociația Degustătorilor Autorizați din România.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*