Ultimele stiri

Se pregătește un SUPERCONCERT în Piața Victoriei de Revelion. Ce trupe vor urca pe scenă

Un spectacol de zile mari! Asta promit Primăria Municipiului Timişoara şi Casa de Cultură, care îi invită pe toţi timişorenii care doresc să petreacă noaptea dintre ani în aer liber, în Piaţa Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte.

Iată programul:

21.00 – Muzică ambientală

21.30 – Flare

22.00 –  Anastasia Sandu

23.00 – Vunk

24.00 – Foc de artificii

Trupa Flare s-a înfiinţat în 2002 sub numele Effect. Prima sală de repetiţii a fost la Casa – Studenţilor din Timişoara, iar iniţiativa înfiinţării trupei i-a aparţinut lui Ioan Popovici, chitară şi lui Dan Oros, bass, urmaţi de Alin Costache, tobe.

Deşi are un trecut lung, trupa are o istorie scurtă, iar lansarea primului album îi plasează în postura de newcomers. După 3 ani de muncă şi înregistrări, trupa s-a rebranduit, genul muzical abordat acum este soft rock alternativ şi sub numele Flare a prezentat primul album – ”By Default” şi un videoclip la piesa Recover în următoarea componenţă: Ioan Popovici chitară, Alin Costache tobe, Cristian Mereuţa clape şi Dan Simon, bass.

Timişoreanca Anastasia Sandu s-a remarcat la concursul X Factor România. Artista îmbină cu succes stilul cu influenţe pin-up cu ritmuri reggae şi pop iar versurile motivaţionale sunt ilustrate şi prin atitudinea ei.  Primul clip lansat a fost la piesa „Hands in the Air”. Au urmat alte două single-uri „E nebunie” şi „Te iert”. Despre ultima piesă Anastasia spune că a scris-o cuprinsă de dezamagiri şi sentimente „iniţial nu urma să fie o piesă cu un mesaj optimist, dar pe parcursul ei m-am descoperit pe MINE, am înţeles acceptarea şi împăcarea. I-am zis în gând mulţumesc, nu eu sunt cea care pierde, iţi vei da seama singur mai târziu, pentru că  Anastasia e un copil colorat şi vesel, poate mai mult de atât! Te iert fericită! „

Vunk înseamă acum Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu şi Nicu Sârghea. La început trupa s-a numit Vank  şi a fost înfiinţată în octombrie 1994. În noiembrie `99, apare primul album, numit „Voyeur”, cu 10 piese. Nu după mult timp, Vank intră pe toate canalele radio-tv din ţară cu piesa „Noi o scoatem la capăt”. Ulterior, piesa a devenit un hit. Cel de-al doilea album al băieţilor, „6 piese de 5 stele”, apare în 2001, având ca prim sigle de promovare „Regele şoselelor”. După numai un an, formaţia revine cu un nou material discografic „În haine noi”. Discul includea atât piesa „All Too Young”, cu care au ocupat locul II la selecţia naţională Eurovision 2002, cât şi „N-am noroc” un remake al unei piese semnate Anda Călugăreanu. În 2004, Vank revine cu un album Best Of, pe care apar hiturile trupei lansate de-a lungul timpului, printre care se numără: „1000”, „Balada pentru o minune”, „Lângă inima mea vine inima ta”, „Iubire cu împrumut” şi altele. În 2009, Vank se reinventează şi revine sub titulatura Vunk în prim-planul scenei muzicale. Primul single a fost „La orice oră”, urmat de „Dau alarma”, „Prima noapte”, „Artificii pe tavan” şi „Lacrimi de coniac”. În februarie 2010, Vunk a lansat albumul „Ca pe vremuri”, iar la finalul anului, campania „Vreau o ţară ca afară”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*