Ultimele stiri

Se reiau lucrările la Michelangelo! Când vom circula pe subpasaj

Michelangelo

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a spus start reînceperii lucrărilor la subpasajul Michelangelo. Zece zile calendaristice sunt prevăzute pentru finalizarea operațiunilor de hidroizolare, iar apoi încă zece pentru finalizarea ultimelor intervenții.
Așadar, la mijlocul lunii viitoare, șoferii vor putea circula în intersecția Michelangelo la capacitatea ei maximă. Evident, doar dacă prognoza meteo nu se va înrăutăți.

„Începând de astăzi, 28.04.2015, în baza ordinului Primarului nr. SC2015-010906 / 27.04.2015, se reiau lucrările la proiectul Amenajare Complex Rutier Michelangelo, cu termen de finalizare a operaţiilor de hidroizolare de 10 zile calendaristice, deci: până în 07.05.2015, inclusiv. Menţionăm că, după realizarea hidroizolaţiei, se va emite ordinul de începere a ultimelor lucrări ce vor fi rămase de efectuat, anume: a lucrărilor de asfaltare şi marcare a carosabilului din pasajul propriu-zis. Termenul de execuţie a acestor lucrări va fi de asemenea de 10 zile calendaristice”, transmit reprezentanții municipalității.

Reamintim că lucrările la acest obiectiv au fost sistate la începutul lunii decembrie 2014, din cauza condiţiilor meteo devenite necorespunzătoare pentru operaţiile tehnologice rămase de executat. Tot din cauza condițiilor meteo, Primăria Timișoara a solicitat Uniunii Europene prelungirea termenului pentru finalizarea lucrării, cerere ce a fost și acceptată.

Acum, edilul-șef al Timișoarei spune că nu-și mai amintește când este deadline-ul proiectului, dar dă asigurări că lucrările sunt în grafic. În plus, acesta spune că totul va merge perfect la finalizarea “celui mai important proiect al Timișoarei”. Deși există voci ce spun că există mari șanse ca subpasajul să fie inundat în zilele ploioase, Robu spune că acest lucru este imposibil, căci trei pompe vor lucre la capacitate maximă, iar proiectanții au soluții pentru toate problemele ce ar putea interveni.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*