Ultimele stiri

Se vede că a fost sărac! Uite ce mănâncă Connect-R în fiecare dimineață la micul dejun

connect-r

Connect-R și-a lansat luni live single ‘Rece ca decembrie’ și le-a povestit fanilor la Kiss Fm cum și-a cucerit soția, dar și ce alimente îi plac cel mai mult.

„Chiar știu să gătesc. Așa am cucerit-o pe Misha. Am invitat-o la mine. Zice: ‘Băi, nesimțitule, cum adică să mă chemi la tine?!’ Zic: ‘Băi, stai, nu mă înțelege greșit, vreau să-ți gătesc’. Și chiar i-am gătit scoici într-un sos inventat de mine, pe bază de vin” a povestit cântărețul.

Connect-R a povestit și ce-ar găsi fanii în frigiderul său. „Am salam săsesc, pe care-l consum dimineața cu ceai. Și nevastă-mea mănâncă aceeași treabă. Avem tot felul de prostii. Am o tobă extraordinară. Sunt fan mezeluri, recunosc”, a spus cântărețul.

Invitatul le-a mărturisit fanilor că nu mai merge la sală. În schimb, se ocupă cu schimbatul scutecelor. „Când apuc, recunosc, pentru că sunt foarte mult timp plecat” a declarat invitatul la Kiss FM. Cântărețul a povestit că se trezește dimineața pe la 6:30 – 7:00. „Plânge… nevastă-mea. Zice: ‘Treci, că nu mai pot!’” a râs el, scrie Wowbiz.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*