Ultimele stiri

Sebastian Răducanu, președintele PSD Timișoara: „Vom sancționa orice derapaj din administrația locală”

sebastian raducanu

Sebastian Răducanu, președintele PSD Timișoara, vrea mai multă implicare în problemele orașului din partea colegilor săi consilieri locali. ”Vom sancționa orice derapaj din cadrul administrației locale, nu vom sta cu mâinile în sân. Le-am transmis colegilor de la Consiliul Local Timișoara că îmi doresc o mai mare implicare în problemele orașului. Am semnalat deja două probleme în urma unor întâlniri de săptămâna trecută”, a declarat Sebastian Răducanu.

Noul președinte al PSD Timișoara spune că una dintre problemele pe care le-a sesizat este cu privire la taxele pe care proprietarii din zona Pieței Unirii trebuie să le plătească, deși întreaga zonă este în șantier, astfel că terasele sunt mai mult goale.

”Este vorba de amplasarea de terase pe străduțele din zona Pieței Unirii. O mare parte dintre cei care își desfășoară activitatea au avut și încă au de suferit din cauza șantierelor. Există acest șantier care durează și care unora le-a creat probleme grave. Li s-a dat aprobare să își pună terase. Perfect. Dar apoi li s-a cerut să plătească taxă. Am citit că domnul primar a declarat că vrea să îi ajute, dar îl obstrucționează Codul Fiscal. Prin hotărâre de Consiliu Local se pot institui aceste taxe. Cred că se poate găsi o soluție pentru ca acești oameni să își desfășoare activitatea”, a mai precizat Sebastian Răducanu.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*