Ultimele stiri

Sebastian Răducanu, președintele Timba, și-a dat demisia de la conducerea clubului de baschet. De ce-l acuză pe primarul Robu

Sursa: banatsport.ro

Scandal în plenul Consiliului Local Timișoara de ieri. Asta după ce consilierii locali liberali au refuzat, din nou, să aloce bani clubului de baschet Timba, pentru că susțin finanțarea exclusivă doar a BC Timișoara. Sebastian Răducanu, președintele clubului de baschet, a anunțat că-și dă demisia din conducerea echipei. Mai mult, acesta îl acuză pe primarul Nicolae Robu de faptul că „politizează sportul”.

Încă dinainte de a începe votul, primarul Robu a făcut apel la aleșii locali să nu voteze alocarea de fonduri echipei de baschet Timba „pentru a nu se disipa resursele”, plus că Timba ar putea face concurență echipei BC Timișoara, care este finanțată de municipalitate.

După o serie întreagă de discuții, s-a ajuns la concluzia ca Timba să nu primească niciun ban de la Consiliul Local Timișoara. Revoltat de această situație, Sebastian Răducanu a decis că cel mai bine este să-și dea demisia din conducerea clubului.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*