Ultimele stiri

Secțiile de vot din Timișoara, supravegheate de 15 mașini. Află motivul

15 mașini supraveghează secțiile de vot din Timișoara în cadrul unei acțiuni de antifraudă electorală. Mașinile inscripționate cu „Acțiunea Civică. Supraveghere Antifraudă Electorală” se vor plimba duminică prin fața secțiilor de votare.

Conducerea ACL Timiș a anunțat în urmă cu câteva zile că se vor lua măsuri în Timișoara și județul Timiș pentru a împiedica orice eventuală tentativă de fraudă electorală.

Vineri, Marian Vasile a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa social-democraţilor timişeni, el susţinând că aceştia se pregătesc să „fraudeze masiv” votul din turul doi al alegerilor prezidenţiale.

„PSD este incredibil în ceea ce face, pentru că pregătește un furt masiv bazat pe bani și alte foloase materiale. Din informațiile noastre, doar pentru Complexul Studențesc au pregătit 100.000 de lei, pentru cumpărarea voturilor studenților. Deși i-au trimis acasă, cam jumătate au rămas. Totodată, încearcă să ne cumpere reprezentanții din secțiile de votare cu sume începând de la 250 de lei”, spunea Marian Vasile în urmă cu câteva zile.

„Vom avea toate intrările în județ și în Timișoara monitorizate cu mașini, care vor filma și se vor lua după autocare și mașinile mici, pentru că știm că au practicat și au perfecționat acel vot cu mașini mici. Suntem cu ochii pe ei. Eu cred că de această dată va fi cu totul altfel, pentru că turul unu poate ne-a prins descoperiți, dar acum nu e cazul. Duminică va curge cu plângeri penale. Nu vom avea milă, pentru că nu trebuie să avem milă față de o astfel de inițiativă murdară a PSD”, a mai precizat Marian Vasile.

Update

„Deja depunem plângeri penale! Cer tuturor amatorilor de fraudă electorală să se gândească de două ori înainte să intre în ceva din care nu vor mai putea ieși! ASTĂZI SE VOTEAZĂ CORECT, ÎN INTERESUL CETĂȚEANULUI ȘI PENTRU DEMOCRAȚIE!”, transmite Marian Vasile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*