Ultimele stiri

Ședință cu scântei la PDL Timiș! Timișoara va avea alt viceprimar?

PDL

Are majoritate în Consiliul Local și deși declara că printre prioritățile sale nu se află schimbarea viceprimarului, se pare că Nicolae Robu se gândește tot mai serios la înlocuirea lui Traian Stoia. Strategia reiese din ședința de joi a Biroului Permanent al PDL, unde s-a discutat despre propunerea lui Simion Moșiu în postura de viceprimar al Timișoarei.

Astfel, pentru că primarul consideră că îndreptățit să fie viceprimar ar fi un membru PDL, căci aceștia au cei mai mulți consilieri locali după PNL, președintele PDL Timiș Constantin Ostaficiuc a venit cu o propunere bombă: Simion Moșiu, în postura de viceprimar, ca fiind singura propunere agreată de primarul Nicolae Robu. Se pare că această propunere a iscat o serie de controverse și nemulțumiri în rândul consilierilor locali din PDL. Una dintre persoanele care s-a arătat deranjate de aceasta decizie a fost consiliera locală Adelina Tirziu care a precizat că ideea a fost expusă ca și cum ar fi fost una sigură, nu ca o simplă propunere și fără o consultare prealabilă a grupului consilierilor locali PDL Timișoara.

Totuși, Simion Moșiu spune că discuțiile sunt abia în fază incipientă și că încă nu s-a decis nimic. Acesta susține că i s-ar părea normal ca în cazul schimbării lui Stoia noul viceprimar să fie din rândul PDL, dar spune că nu știe dacă va fi el sau altcineva și că decizia îi va aparține primarului Robu.

“Este la faza de discuție. Nu s-a decis nimic, în momentul de față lucrurile sunt ambigue. Decizia definitivă aparține domnului Robu, momentan suntem la o fază de discuții. Că voi fi eu sau altcineva va decide domnul primar. Este prematur, pentru că nici măcar nu am discutat cu domnul Robu. Este chiar o faza incipientă, nimic nu este definitivat”

Contactată de Timisoara Online pentru a-și expune părerea, consiliera Adelina Tirziu a confirmat existența discuției din ședința PDL, dar a refuzat să comenteze situația.

2 Commentarii pe Ședință cu scântei la PDL Timiș! Timișoara va avea alt viceprimar?

  1. paida, nu e normal?
    Traian Stoia e omul fratilor Cristescu, stapanii ineleleor din Timisoara.

    Simion Mosiu e tot omul fratilor Cristescu….

  2. fratiorul Cristescu // 1 octombrie 2014 a 14:11 // Răspunde

    Simion Mosiu a votat in Consiliul Local cu PSD…

    Bravo PDL Timisoara…pentru ca meritati 🙂

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*