Ultimele stiri

Ședință foto fashion, printre macarale și schele, pe șantierul United Business Center 2, primul imobil office din ansamblul Openville

Fete frumoase, rochii vaporoase, eleganță și strălucire sunt ingredientele de bază ale unei prezentări de modă sau ale ședințelor foto pentru realizarea cataloagelor fashion. Mai rar se întâmplă ca astfel de scene să fie văzute pe un șantier, însă lucrările de construcție la clădirea de birouri United Business Center (UBC) 2 din ansamblul multifuncțional Openville i-au inspirat pe fotografi, care au realizat cadrele pentru un proiect fashion în acest decor inedit. Tenue de Saf, unul dintre brandurile prezente în Iulius Mall Timișoara, a decis să-și prezinte colecția de vară într-un mod mai puțin obișnuit, îmbinând rafinamentul creațiilor și delicatețea modelelor cu elementele de pe șantierul imobilului UBC 2.

„Șantierul reprezintă o demonstrație a progresului, inovației și dezvoltării. În procesul de construcție, în munca de șantier sunt îmbinate elemente similare celor din procesul de creație vestimentară. Ne gândim la viziune, design, execuția propriu-zisă, munca în echipă și toate detaliile și atenția necesare pentru a obține un rezultat special. Am considerat fascinant contrastul dintre finețea unui produs vestimentar fashion și spațiul brut al șantierului, dintre varianta finală a produselor noastre și faza dinamică a construcției. Șantierul lasă libertate proiecției imaginației așa cum face și caracterul versatil al produselor noastre. Mai este și simplitatea vizuală a șantierului, în toată complexitatea lui, o altă trăsătură cu care ne identificăm perfect”, consideră Anca Bardaș, administrator Tenue de Saf.

Șantierul clădirii UBC 2 a reprezentat o provocare aparte pentru fotograf și fotomodele, însă rezultatul final a fost peste măsura așteptărilor. Perimetrul în care se desfășoară lucrările de construcție a primului imobil office din ansamblul Openville s-a dovedit a fi un cadru perfect pentru a pune în valoare detaliile glamour ale colecției Tenue de Saf.

Lucrările la UBC 2 au început în septembrie 2015 și se vor încheia în toamna acestui an, printre chiriași numarându-se compania Autoliv România, Ness Software Engineering Services și policlinia Regina Maria. Imobilul cu 11 etaje și o suprafață închiriabilă de 18.000 mp va avea caracteristicile unei clădiri verzi și va fi certificat LEED, fiind dotat cu sisteme și echipamente de ultimă generație, cu un consum redus de energie.

UBC2 (4)UBC2 (2)UBC2 (1)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*