Ultimele stiri

Şedinţa Parlamentului, întreruptă de revoluţionari; au ameninţat că se aruncă de la balcon

Şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată comemorării a 25 de ani de la Revoluţie a fost întreruptă, miercuri, de un grup de revoluţionari, condus de Dumitru Dincă, nemulţumiţi că nu au fost lăsaţi să stea în sala principală de plen, unii dintre ei ameninţând că se vor arunca de la balconul Camerei, informează gandul.info.

Grupul revoluţionarilor, invitaţi din partea grupului parlamentar al PNL, cuprinde aproximativ 14 persoane şi este condus de fostul revoluţionar Dumitru Dincă. Unii dintre revoluţionari au ameninţat că se aruncă de la balcon, în semn de protest.

Revoluţionarii au început să strige de la balcoanele sălii de plen imediat după discursul lui Petre Roman: ”Vă bateţi joc””, ”Să vă fie ruşine!”, ”V-aţi îmbogăţit!” şi ”Aţi furat ţara!”.

Vicepreşedintele Camerei Marian Neacşu a solicitat aparatul tehnic să se facă ordine şi l-a invitat pe Petre Roman să-I liniştească, având în vedere că erau invitaţi ai săi.

Petre Roman a cerut scuze parlamentarilor pentru “ieşirile camarazilor săi” şi revoluţionarilor pentru că nu au putut să vorbească de la tribuna Parlamentului.

Revoluţionarii au fost scoşi din balcon.

Potrivit aceleași surse, aceştia s-au declarat memulţumiţi că revoluţionarii invitaţi la evenimentul solemn dedicat celor 25 de ani de la Revoluţie, de către grupul PSD, au acces în sala principală de plen, în timp ce ei au fost trimişi la balconul de la etajul doi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*