Ultimele stiri

Sedințele Consiliului Local vor fi transmise la TV! Câți bani de la bugetul local vor merge către acest proiect

consiliu local

Dacă în aprilie proiectul care prevedea transmiterea ședințelor Consiliului Local la TV a fost respins, iată că joi, consilierii locali au dat undă verde proiectului. Astfel că 70.000 de lei de la bugetul local se vor duce anul acesta către proiectul prin care Nicolae Robu promite transparență.

Nicolae Robu a ținut mult ca această hotărâre să treacă de consiliu local, dovadă stând faptul că a fost reluată după aproximativ o lună.

“E un proiect de bună credinţă, izvorât din loialitate faţă de cei care ne-au ales. Măcar a doua oară vă rog să îl aprobăm şi să facem dovada transparenţei. Mie mi-e teamă că unii nu vor fi mulţumiţi că s-a pus camera pe ei din cauza prestaţiei avute”, a spus Robu înainte ca aleșii să-și exercite votul.

La finalul plenului CLT, Robu nu a uitat să menționeze că faptul că aceste ședințe nu au fost televizate până acum s-a întâmplat doar din cauza PSD-ului care în trecut a votat împotriva proiectului.

„Acum și-au dat sema că vor fi penalizați de timișoreni. De altfel și-au încasat-o deja! Timișorenii știu că dacă au votat astăzi pentru, au făcut-o numai din disperare, să încerce să repare ceea ce au stricat”, a spus Robu despre faptul că de această dată PSD a ales să voteze pentru proiect.

Proiectul a trecut cu 20 de voturi şi trei abţineri.

Pe lângă şedinţe, televiziunea va mai transmite şi şedinţele consiliilor consultative de cartier.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*