Ultimele stiri

Ședințele de Consiliu Local, în continuare, la TV. Câți bani de la bugetul local se duc pentru proiect

Ședințele de Consiliu Local vor fi, cel mai sigur, transmise, în continuare, în direct, la TV. În următoarea ședință de plen, pe masa consilierilor va fi pus un proiect ce vizează alocarea a 100.000 de lei pentru ca aleșii locali să se vadă pe sticlă. Ședințele din anul 2015 ar urma să fie difuzate la aceeași televiziune locală la care au fost difuzate și până acum.

Din luna noiembrie a anului trecut cetețenii i-au putut vedea pe aleșii locali, în direct, în cadrul ședințelor de plen. I-au văzut certându-se dar și discutând civililizat, deși mai rar, ce-i drept. Acum, timișorenii vor putea sta în continuare cu ochii pe ce fac consilierii după ce aceștia vor vota continuarea sistemului “Big Brother”.

“Pentru următoarele 12 luni calendaristice, estimăm un numar de 40 de ședințe de plen ordinare și extraordinare și consideram ca suma necesară derularii acestui proiect este 100.000 de lei, TVA inclus, alocată de la bugetul local.”, se arată în referatul ce însoțește proiectul de hotărâre.

Proiectul urmează să fie aprobat la următoarea întalnire a consilierilor locali. Pe lângă difuzarea, în direct, la TV, ședințele de plen mai pot fi urmărite pe site-ul Primăriei Timișoara, dar pot fi ascultate și la radio.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*