Ultimele stiri

Sediul PC va dispărea din Piața Libertății! Clădirea intră în reabilitare

Europarlamentarul Maria Grapini va fi nevoită să caute un alt sediu pentru partidul pe care îl conduce. Primăria Veche, unde momentan funcționează formațiunea, va intra în reabilitare, iar odată cu finalizarea lucrărilor, primarul Nicolae Robu vrea să scape de activitățile administrative și politice ce se desfășoară în clădire și să cedeze spațiile unor organizații ce se ocupă de activități culturale.

„La Primăria Veche o mare parte din acoperiș a fost făcut. În interior starea nu e deloc rea. Am aprobat să suplimentăm spațiul pe care l-am dat Facultății de Muzică a UVT, mai avem spații în folosința unor structuri ale Primăriei și câteva spații folosite de partide și doamna Maria Grapini, dar într-o altă perspectivă, spațiile trebuie să aibă o altă funcționalitate. Nu avem încă soluție nici pentru structurile Primăriei ce funcționează acolo, însă ele nu au ce căuta acolo pe termen mai lung”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Mutarea nu se va întâmpla de azi pe mânie, dar edilul atrage atenția că municipalitatea dorește să dea clădirii o funcționalitate în ton cu ceea ce se va întâmpla în Piața Libertății, acolo unde vor avea loc zi de zi activități artistice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*