Ultimele stiri

Sediul PSD Timiş, din nou, în atenţia lui Nicolae Robu. Ce spune

În ultima perioadă au existat numeroase discuţii despre sediul PSD Timiş şi clădirea în care se află acesta, acum. Spaţiul respectiv aparţine Primăriei, iar social-democraţii închiriază, în prezent, această locaţie. Primarul Nicolae Robu a vorbit, din nou, despre acest subiect şi a afirmat că are de gând să facă nişte declaraţii pe această temă, marţi, în cadrul plenului Consiliului Local.

Vă reamintim că, în trecut, PSD a cerut să cumpere clădirea contra sumei de 100.000 de euro, deşi estimarea făcută de Primărie precizează că spaţiul are o valoare de aproximativ 700.000 de euro.

„Vreau să dau o replică pe care m-am abţinut să o dau, dar nu cred că este în regulă să las lucrurile să treacă aşa. În urmă cu puţină vreme, personalităţi importante ale PSD, domnul Ilie Sârbu şi domnul Titu Bojin, să nu mai vorbim de Sorin Grindeanu, practic au încercat să pună presiuni asupra mea pentru vânzarea către PSD a clădirii unde partidul funcţionează la ora actuală, la sume după placul lor. Vreau să le spun foarte clar: acea clădire e un bun public şi eu am comandat o evaluare a acelei clădiri, obiectivă, care să nu ţină seama nici de faptul că suntem aliaţi, nici de faptul că într-o zi nu vom mai fi aliaţi, ceea ce din fericire s-a şi întâmplat, să nu ţină seamă de absolut nimic, decât că este un bun public. Voalarea clădirii este peste 720.000 de euro, iar, prin urmare, eu voi cere Consiliului Local, ca dacă PSD chiar vrea să cumpere clădirea, să fie de acord să o vândă cu minimum 720.000 de euro. (…) Să nu îşi imagineze cineva că eu voi semna vreodată să se dea această clădire la preţul de 100.000 de euro.” a declarat edilul.

Nicolae Robu mai spune că, dacă CLT va accepta preţul de 100.000 de euro, lucru pe care îl consideră puţin probabil, ar fi „o mare bătaie de joc” şi nu va subscrie acestei situaţii.

1 Commentariu pe Sediul PSD Timiş, din nou, în atenţia lui Nicolae Robu. Ce spune

  1. Domnule Robu, nu mai mintiti, PNL a votat proiectul alaturi de PSD (erati in USL atunci) la evaluarea de 100000 euro pt 1300 mp construiti (!!!), noroc cu nenea de la PPDD…ca dadeati acum toti cu subsemnatul la DNA…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*