Ultimele stiri

Şeful PLR Timiş, Petru Ehegartner: „PNL este, de fapt, vechiul PDL”

Petru Ehegartner

Noi săgeți aruncate de senatorul Petru Ehegartner către foștii colegi din PNL. După ce a decis să se dezlipească de formațiune și să plece cu Călin Popescu Tăriceanu, actualul liberal reformator, acuză faptul că, în urma fuziunii dintre PNL și PDL, portocalii au acaparat componenta istorică a PNL-ului.

Vechiul PDL este tot ce vede senatorul atunci când se uită la noul PNL. Deși el însuși a schimbat partidul, Ehegartner acuză că „galben-albașrii” se folosesc de metodele lui Traian Băsescu pentru a cumpăra parlamentari, pentru a sprijini traseismul politic și pentru a le pune bețe în roate aleșilor locali, totul pentru a ajunge cu orice preț la Guvernare.

„PNL este, de fapt, vechiul PDL cu aceeaşi obsesie de a ajunge la putere cu orice preţ şi prin orice metode. Acest partid foloseşte metodele lui Traian Băsescu de pe vremea când acesta era şeful PDL. Pe de o parte încearcă să cumpere parlamentari şi practică traseismul, pe de altă parte vrea să ia mandatul aleşilor locali care nu au vrut să treacă de partea PDL. Pe această cale, vrem să reiterăm sprijinul pentru toţi aceşti aleşi locali şi suntem siguri că alături de noi sunt şi oamenii care i-au votat cu bună credinţă în 2012. Oameni care au votat anti-Băsescu, anti-Blaga, anti-Anastase şi care nu vor acum ca alesul lor local să ajungă colegul acestora”, a spus Ehegartner.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*